Fericirea se trăiește azi ❤︎

Fericirea se trăiește azi ❤︎

adela.petre July 26, 2020

Când mă uit la ce am scris ultima data : „Draga Primăvara – abia aștept sa vad ce cadouri frumoase îmi aduci si anul acesta” ma gandesc ca stiam eu ceva la vremea aceea😜… , pentru cine nu  a citit ,las aici articolul la care fac referire. http://www.adelapetre.ro/primavara-sufletului-meu/

Acum a trecut si primăvara mult așteptata si suntem in mijlocul unei veri calde si foarte diferite de restul trăite de pana acum . O luna iulie cu o noua normalitate .

 Ce mi se pare si mai frumos , este ca într-adevăr si de aceasta data  am primit niște daruri pe care mi le doream si unele de care chiar nu știam cam am nevoie , dar care mi-au prins mai mult decât bine .

Nu am mai scris pe blog de aproape 5 luni … am trăit o paleta întreaga de sentimente, un curcubeu imens de emoții pe care nici nu știam ca le mai am : de la frica , frustrare , furie  pana la dragoste , căldura , liniște si bucurie . Tot paletarul emoțional ,la mine in căpățâna si-a făcut de cap .

Am evitat sa scriu părerea mea  despre  ultimele teme precum COVID, Pandemie , conspirații si așa mai departe… si am preferat sa stau si sa profit de tot ce este in jurul meu si de timpul pe care l-am primit in dar.

Cu siguranța ar fi multe de spus pe aceasta tema , ce vreau eu sa va spun este ca am aplicat in aceste 5 luni ,cam tot ce am învățat in ultimii ani si am avut parte de cea mai intensa perioada de dezvoltare personala. Ce e mai mișto decât sa te confrunți direct cu propriile emoții ?

Cred ca ultimele 5 luni m-au învățat sa apreciez anumite situații mai mult , sa pun mai puțin accent pe altele , sa învăț sa mai spun si „NU si„ sa mai ies din rolul de „salvator” ,sa ma uit mai atent la mine si sa exersez flexibilitatea ( cea fizica mai putin🤪) si cel mai misto ,

mi-am „upgradat soft-ul „ sa fie potrivit cu noul update al anului 2020.  

In timp ce scriu acest articol, băiatul meu ( 8 ani ) sta lângă mine si îmi povestește cum face „surf” electronic cu mintea si acum escaladează un val  mare 🤪 ? Cred ca o sa il rog sa îmi instaleze si mie versiune lui de soft ca pare tare mișto 😂.

„Fiindcă nu știi ce te-așteaptă mâine, luptă să fii fericit astăzi. Ia o cană cu vin şi, sub lumina lunii, bea, zicându-ți că luna te va căuta poate zadarnic, mâine. „ Omar Khayyam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *